WARNA WARNI AIDILFITRI ~ PART I

Wednesday, September 15, 2010

assalamualaikum ~ hey bloggers ! owh , rindu sudah nak blog :D kalau rumah ditinggalkan beberapa hari , konfem berhabuk kan ? sure blog wani pun berhabuk ! gagagaga ~ uhuhuk ! batuk pulak saya ! :P

oke oke , semalam dan tadi , wani blog walking . sepanjang wani blog walking tu , boleh dikatakan majoriti dah post entri pasal raya , sekarang ni , turn wani pulak nak cerita kemeriahan aidlfitri wani . heheh.

khamis hari tu wani da balik kampung , rindu saya pada kampung halaman tidak tertanggung lagi ! cewaahhhh ! poyo la plak kan ?:P kampung wani dekat je , kat Melaka , Serkam Pantai . 2 jam je dari rumah . Alhamdulillah jalan tak sesak , tapi asyik tidur je ! mentang mentang la saya takde lesen lagi , huhuh T_T .

dah ! meyh sini wani cerita pasal raya pulak ! pagi raya tu , cuma wani dan mak wani je ade kat kampung , yang lain semua pergi sembahyang raya ! erkkk ! tolong jangan fikir saya tak boleh solat oke ? malu saye =.=" . cubalah anda semua fikir , kalau saya pergi solat hari raya , tak ke mak saya terkontang kanting kat dapur ? so , saya sebagai anak yang baik , saya teman la ! tolong contohi anak yang baik ini oke ? :P

untuk edisi kali ni , wani citer kat rumah yang first wani pergi oke ? (:
actually , rumah first yang kami dan saudara2 pergi , rumah mokde ! tapi maaf , gambar gambar takde dalam album la untuk tatapan anda anda T_T
gambar gambar ni semua , rumah kedua untuk raya 1st ! (: enjoy the pix oke ! :))


yeah ! ni sesi perbincangan kes kemeriahan raya secara tertutup ~ gagagga :D
ni la aktiviti2 bapak2 sekalian kalau berjumpa ! mereka juga bergosip ! hahha.
ni budak lemau ! yang pakai baju pink tu ! :D hensem ? boleh jumpa saya kalau nak isi borang :D
wearing shawl itu our pro photographer :D

hah , yang ni aku tak faham kenapa dalam semua gambar dak baju merah nak interframe.
tak faham ! =.="


yeah ! our great family !! ni belum semua yang berkumpul ! owh anda anda semua , saya rindu anda semua ! :D

another pose !


hehhe , candid gamba abah ! :P

yeah ! tokoh kita sedang berbicara :D

pakcikk saya yang sangat baikk !
yeah ! mereka yang terhebatt ! :)

7 comments:

  1. sweet lah amek pic ramai2 ^__________^

    tade gmbaq wanie saje pom ? heee .

    ReplyDelete
  2. fathiah ~ heheh :D ade2 , tapi malas nak upload la yunk ):
    apik ~ selamat hari raya jugakk !

    ReplyDelete
  3. x sbar nak tggu yg part 2 pnya. hehe..

    ReplyDelete

comment as you pleased. thank you ;)